Velkommen til. Dejligt at du har lyst til at læse mere om personen bag – Thea Lindholm her..

Min ydmyge mission er, at udrydde den klassiske ledelsestænkning i organisationer og i stedet sikre deres overlevelse og vækst igennem bæredygtig ledelse!

Ja ok, måske redder jeg ikke hele verden på en gang – men jeg mener alvorligt, at vi har et kæmpe behov for at tænke anderledes i vores arbejdsliv, hvis ikke vi skal fortsætte med en stigende kurve af mennesker der sygemeldes med stress eller får andre mentale udfordringer.

De personlige facts:

Efter selv at være kommet igennem en længere stresssygemelding, hvor jeg har oplevet konsekvenserne af stress på tæt hold, er det blevet min mission, at være med til at hjælpe virksomhederne til fokusere mere på kulturen og det psykiske arbejdsmiljø, for at få produktive medarbejdere der trives OGSÅ i en travl hverdag.

I 2018 stiftede jeg Lindholm Insights, hvor jeg ønsker at hjælpe ledere og medarbejderne til et bedre og mere bæredygtigt arbejdsliv, hvor ingen skal løbe livet af sig selv og hvor produktivitet og trivsel går hånd i hånd. Det er muligt både at nedbringe sygefraværet og forbedre arbejdsmiljøet. Mennesker der føler sig hørt og anerkendt og har arbejdsglæde i hverdagen, er motiverede medarbejdere, der bliver længe i jobbet, og som samtidigt er virksomhedens ambassadører i deres netværk.

Derfor hjælper Lindholm Insights med at (re)fokusere på virksomhedens kultur, kommunikation og sociale kapital.

De mere tørre facts:

Baggrund: Tidligere administrativ ledelse af flere end 60 medarbejdere, og har arbejdet med store forandringsprocesser, sammenlægninger af afdelinger, udskiftning af fundamentale IT-systemer, LEANprocesser og samskabelse/samarbejde mellem faggrupper. Det at arbejde med og forstå mennesker er min helt store interesse.

Er blandt andet uddannet fra Københavns Universitet i psykologi, Diplom i Ledelse, Master i Public Management, Stressrådgiver.

Siden 2014 har jeg sideløbende også været “underleverandør” og undervist på efteruddannelser på akademiniveau i blandt andet psykologi, kommunikation, konflikthåndtering, kvalitetsikring og meget mere.

Referencer

Jeg vil gerne rose dig for din måde at give feedback på, da det har været utroligt motiverende og en stor støtte og hjælp i processen.

Dygtig og kompetent, er god til at se verden fra forskellige vinkler og udvide mit perspektiv, super god sparring og vejledning

Thea har fantastisk mimik og fanger os med sin store viden, pakket ind på en relevant måde

Dejligt med et forum, hvor situationer og problemstillinger fra arbejdspladsen kan vendes og drøftes.

Thea er en skøn underviser, som er god til at relatere til praksis og med dejlig variation

Thea havde en super god energi, som fanger en. Der har været en god afveksling.

Der bliver taget eksempler op fra dagligdagen, som gør at det bliver mere håndgribeligt.

Dygtig og kompetent, formår at gøre det spændende.

Jeg synes, at du er meget inspirerende, du har en enorm bred viden, som du evner at formidle på en forståelig måde. Du er god til at bruge eksempler fra den virkelige verden til at gøre teorien mere tilgængelig og brugbar i vores hverdag.

Thea har en vanvittig god energi og hun har løftet en kæmpe opgave med at få os igennem et tungt stof.

MOTIVATION, MOTIVATION, MOTIVATION! Thea er meget struktureret og engageret!

Det har været en succes med en meget praksisnær undervisning, der giver mening i forhold til arbejdet i ens egen afdeling.